Това е ДПС, Движение за права и свободи Варна

Информация за кадри, членове, служители и народни представители на движението за права и свободи

Младежко ДПС е младежката организация на Движението за права и свободи. Повече от 18 години Младежко ДПС е неделима част от партията, като не спира да предлага идеи и да създава политики насочени предимно, но не само към младите хора в България.

Младежко ДПС е организация отворена за всички младежи до 35 годишна възраст, които приемат принципите и целите на партията.

Младежко ДПС е либерална организация, чиято политическа философия отхвърля всякакви форми на дискриминация на етнически, религиозен, езиков, полов, възрастов и сексуален признак, като защитава основните права и свободи на човека.

Младежко ДПС развива политики за и със младите хора, като се стреми да създава възможности за организирането и разгръщането на стопанската и обществената им инициативност.

Младежко ДПС привлича и подготвя новите партийни кадри, рекрутира бъдещи управленци и участва в изпълнението на предизборните кампании на партията.

Младежко ДПС развива и прилага политики за младите хора, като организира множество събития и дебати с младежи от други политически и граждански организации, за да предприема точни действия съобразени със съвременните младежки проблеми.

Младежко ДПС е пълноправен член на международни и национални организации като Международна либерална младеж (IFLRY), Европейската либерална младеж (LYMEC), Инициативата на младите либерали от Югоизточна Европа (ISEEL) и Национален младежки форум (НМФ). Партньорството с международните и национални младежки организации позволява по-широк поглед при справянето с младежките проблеми и налагането на дебат извън рамките на страната.

МЛАДЕЖКО ДПС ВАРНА

Областен съвет

Информация

Общински съвети

Информация

Младежко ДПС Варна

Информация

Женско дружество

Информация

Депутати

Информация

Евро Депутати

Информация

Кметове

Информация

Общински съветници

Информация

Решения

Публикувани и съгласувани решения на Движението за права и свободи...

Прочети още

Членство

Заявление за членство - контакти за информация и формуляри за кандидатстване ...

Прочети още

Устав

Устав, правила и програмна декларация на Движението за права и свободи...

Прочети още

За нас

Информация за структура, възгледи, визия и политически насоки на ДПС Варна ...

Прочети още