Това е ДПС, Движение за права и свободи Варна

Независима обществено – политическа организация, създадена за обединението на всички български граждани

ПРОВЕДЕ СЕ НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА АКАДЕМИЧНИТЕ ДРУЖЕСТВА КЪМ МЛАДЕЖКО ДПС В ПЛОВДИВ
ПРОВЕДЕ СЕ НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА АКАДЕМИЧНИТЕ ДРУЖЕСТВА КЪМ МЛАДЕЖКО ДПС В ПЛОВДИВ

През изминалия уикенд, академичните дружества към Младежко ДПС от цялата страна се срещнаха в Пловдив. В Националната среща на Академичните дружества към Младежкото ДПС участваха повече от 400 млади хора от цялата страна. Срещата стартира в събота, като преди началото й участниците имаха възможността да се насладят на кратка обиколка на град Пловдив, организирана от домакните на събитието. Националната среща уважиха председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов и народните представители Джейхан Ибрямов, Севим Али, Халил Летифов и кметът на община Белица Радослав Ревански.

В събота студентите имаха възможността да се запознаят, а след това да разговарят с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ. С него те си говориха за възможностите пред младите хора в страната и обсъждаха актуални проблеми.

През втория ден от събитието академичните дружества представиха своите организации и проблемите, които срещат в университета. По-късно те разговаряха с народния представител от област Пловдив доц. д-р Джевдет Чакъров, както и заместник-председателя на ДПС и евродепутат Филиз Хюсменова.

Организация / Младежко ДПС Варна Публикувано 2018-03-19 12:54:34